Céginformáció – Tyre-Trans Kft.

Üdvözöljük Kedves Látogatóinkat!

 

A TyreTrans kereskedelmi és szolgáltató Kft. tevékenységét 2003. évben kezdte meg. Társaságunk kizárólag belföldi személyek tulajdonában áll.
Cégünk fő tevékenységi köre, gumiabroncsok kis- és nagykereskedelme. Jelenleg, több mint 450 regisztrál viszonteladót szolgálunk ki az országban, nagykereskedelmi áron. Évente, több mint 80000 darab abroncsot értékesítünk, amit köszönhetünk a kedvező árainknak, és a pontos kiszolgálásnak. A Tyre-Trans Kft. piaci pozíciója jó. Bár a verseny erős, de a piac megfelelő színvonalú kiszolgálásával, a társaság partnerkapcsolatai és értékesítési statisztikája növelhető.

Szervizeinkben a vásárlók, folyamatos akciók keretében, mindig a lehető legkedvezőbb áron szerezhetik be autójuk gumiabroncsát. Emellett szervizszolgáltatási áraink is alacsonyak a mai piachoz képest.

autogumibolt_logo_wh

A modern új generációs autópark fejlődése végett csatlakoztunk a nemzetközi hírnévvel rendelkező multinacionális cég Point S franchise rendszeréhez. Csatlakozásunk célja, hogy mindig a legmegfelelőbb termékeket, alkatrészeket tudjuk ajánlani valamint biztosítani minden körülmények között az Önök számára. Ezt csak magasan képzett szakemberekkel ( részéről megfelelő továbbképzésekkel, gyárlátogatásokkal, munkásaink állandó tesztelésével) tudjuk elérni

Ezért lett a sikeres vállalkozás létfontosságú alkotóeleme része a Point S filozófiának: 100% vevői elégedettség. Az alacsony árak nálunk soha nem mehetnek a minőség rovására!

Üdvözlettel: A Tyre-Trans Kft

.