Point S abroncsszerviz hálózat

Miért bízzunk a Point-s ben ?

A Point-S Abroncsszervizek professzionális szervizek, az abroncsszerelés és gyorsszerviz szolgáltatások terén.

A Point-S szervizállomások professzionális műhelyek, melyek több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezért megbízhat hozzáértésünkben.

Már itthon is tapasztalhatja előnyét a profi kiszolgálásnak, a széleskörű Point S kínálatnak úgy, ahogy azt Európa több országában már 40 éve tehetik az autósok több mint 2200 Point-S szervizben.

A Point-S minőség és szolgáltatás orientált kiskereskedelmi koncepció, mely jól képzett és specializált partnerekből áll. Olyan partnerekből, akiknek a célja, hogy vevőiket minél több, minőségi abroncsmárkával tudják kiszolgálni, az autó számára megfelelő szerviz és pótalkatrész szolgáltatást tudjanak biztosítani és végül, de nem utolsó sorban bármikor tudjanak szaktanácsot adni.

A minőségi koncepció fontos elemei a széleskörű garanciák, melyeket a Point-S partnerek nyújtanak vevőiknek.

Szolgáltatásunk a tanácsadás, tapasztalat, barátságosság, gyorsaság és kényelem kölcsönhatására épül, melyek nélkülözhetetlenek vevőink elégedettsége szempontjából. Ezeket jellemzőket tartják az igényes vásárlók különösen fontosnak.

Ezért a sikeres vállalkozás létfontosságú alkotóeleme a Point-S filozófiának:

100% vevői elégedettség

Hálózatunkat folyamatosan bővítjük, várjuk olyan szervizek jelentkezését ( info@point-s.hu), akik sikeresen működő, egységes arculatú, nemzetközileg elismert európai hálózat tagjai szeretnének lenni, de ragaszkodnak teljes vállalkozói függetlenségükhöz.

A Point S Európában

A Point S Európa vezető független abroncs és autószerviz hálózata.
22 országban több mint 2200 szakszervizzel.
A védjegy 1971-ben Franciaországban történt létrehozása óta a hálózat minden egyes tagja ugyanazon cél érdekében munkálkodik.

  • A 40 év alatt kivívott abroncs-specialista pozíciónkat tovább erősíteni
  • Megőrizni a tagok teljes önállóságát bármely iparággal, a szállítókkal szemben.
  • Biztosítani a tagoknak a versenyképes árakat és a Point S hálózat összefogás előnyeit.

A Point S Magyarországon

  • Jelenleg 46 szervizzel vagyunk jelen a Magyar piacon, komoly és elsődleges hangsúlyt fektetve a kiskereskedelmi szolgáltatásainkra.
  • Tagjaink komoly központi és Európai támogatást (többek között egységes arculati megjelenés, saját márkanevű abroncsforgalmazási lehetősége) és védett piaci környezetet élvezhetnek.
  • Folyamatosan fejlődünk, és nyitottak vagyunk az új tagok csatlakozására, akik a Point S filozófiát hatékonyan tudják alkalmazni és így a piaci részesedésüket, forgalmukat és profitjukat növelni a saját helyi piacukon.

 

A mi saját, kizárólagos márkánk PointS

A Point S hálózat 1994-ben kezdte meg a saját márkanévvel ellátott abroncsok forgalmazását – kezdetben a nyári abroncsok területén. A saját márka termékkínálatát 2002-ben a téli abroncsokkal tettük teljessé. A Point S márkanevű abroncsokból a mai napig több millió darabot értékesítettek a tagországok szakszervizei, csaknem egymillió ügyfél megelégedésére.

Az abroncsokat a Point S hálózat neves, nagy hagyományokkal rendelkező európai abroncsgyárakkal történő együttműködésben gyártatja  hosszú távú kapcsolat keretében.

Ez a szoros kapcsolat, a vezető gyártók sokéves tapasztalta a garancia a Point S márkájú abroncsok magas minőségre. A szervizhálózatunk pedig, a magas minőség mellett, a megfizethető árat és a megbízható szolgáltatást garantálja. Ezzel kívánjuk a jó ár/értékarányt biztosítani a Point S vásárlók számára.

 

 

 

You may also like...